Homeopathische middelen

Helen met aandacht

Een gesprek over jezelf, niet alleen over jouw klachten maar over het totale beeld. Dat is het kenmerk van mijn behandeling: persoonlijk en op jou afgestemd. 
Zodat de kern van de klachten wordt aangepakt en jij weer in evenwicht komt. 

Herstellen van evenwicht

Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Zodra lichaam en geest uit balans zijn, kan een mens kwalen krijgen of ziek worden. Het belang is om niet alleen de symptomen te onderdrukken maar juist het evenwicht te herstellen. Homeopathische middelen prikkelen en activeren het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Ook voor lang bestaande klachten kan homeopathie een goed vooruitzicht bieden. 

Iedereen is uniek

Het basismateriaal van homeopathische middelen kan bestaan uit planten of stoffen met een minerale of dierlijke oorsprong hebben. Alle middelen zijn op hun werkzaamheid getest op mensen. Iedereen reageert weer anders op de middelen. De een zal snel resultaat merken, bij de ander zal het geleidelijk aan gaan. Dat hangt af van de klacht, hoe lang u de klacht heeft en uw conditie. Het eerste consult begint altijd met een uitgebreid vraaggesprek van anderhalf tot twee uur. In dit gesprek komt van alles aan bod. Daarmee wil ik alle belangrijke gebeurtenissen achterhalen die van invloed zijn geweest op jouw leven. 

Aanpak

Na intake gesprek ga ik een passend geneesmiddel voor u zoeken. Het middel kan naar u doorgestuurd worden of u krijgt het via een homeopathische apotheek en de behandeling daadwerkelijk van start kan gaan. 

In de eerste weken na het innemen van het homeopathische middel zal ik in nauw overleg met jou  afstemmen of en hoe de behandeling aanslaat en of bijstelling nodig is. Alles gebeurt met aandacht en dubbele focus en is er op gericht om de kern van je klachten aan te pakken en jou weer in evenwicht te brengen.

Meer weten of nadere informatie?

Wil je weten of jouw klachten te behandelen zijn met klassieke homeopathie of wil je gelijk een afspraak plannen? Neem dan contact met mij op.

Behandeling bij Raheleh Homeopathie praktijk

Afspraak

Je kunt direct online of telefonisch een afspraak maken of vul het contactformulier op deze site in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het eerste consult duurt 1,5 uur en de vervolg consulten duren maximaal 1 uur.
Na het eerste consult neem ik bovendien telefonisch contact met je op over jouw bevindingen.

Maak een afspraak


Tarieven 

De kosten voor een consult zijn inclusief de voorgeschreven middelen. 

Intake en eerste consult €140
Vervolg consulten €100
Acute consulten vanaf € 40
U kunt bij mij contant betalen of pinnen.


Homeopathisch medicijn

Vergoeding zorgverzekering

Ik sta ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).

Indien je aanvullend verzekerd bent, kom je in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling. 
Check vooraf bij jouw verzekeraar de hoogte van de vergoeding.