Maak kennis met Raheleh

Mijn naam is Raheleh Tajic. Oorspronkelijk kom ik uit Iran maar ik woon nu al enkele jaren met mijn gezin in Nederland. Ooit ben ik begonnen als huidtherapeute en merkte gaandeweg dat ik meer bezig was met het behandelen van symptomen dan het behandelen van patienten. Ik had het gevoel dat ik op een andere manier en op een dieper niveau naar mijn patienten wilde kijken. 

Na de bevalling van mijn zoon werd ik ziek en besloot ik om te stoppen met mijn praktijk. Ik had last van pijnaanvallen en chronische vermoeidheid. Na een zoektocht wat er met mij aan de hand was kreeg ik van mijn internist reumatoloog, de diagnose Fibromyalgie. Hij adviseerde mij om naar complementaire geneeswijzen te kijken omdat hij verder niets meer voor mij kon doen. Na lang zoeken vond ik een homeopaat die mij uiteindelijk geholpen heeft met mijn gezondheidsklachten. 

Hierdoor was ik zo gemotiveerd geraakt dat ik zelf een 6-jarige opleiding tot klassieke homeopaat ben gaan volgen aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Amsterdam. Tijdens de opleiding vond ik eindelijk de antwoorden op al mijn vragen over mens en gezondheid. 

Tevens heb ik verschillende opleidingen zoals EMDR en Hypnotherapie gevolgd. Dit helpt mij in mijn wens om op een dieper niveau naar mijn patienten te kijken. Maar ook om hen daarmee nog meer inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten en in henzelf. Dit doe ik op een respectvolle wijze en altijd met de bedoeling om mensen meer bewust te maken en te leren luisteren naar zichzelf.

Ben je ge├»nteresseerd in een behandeling door mij of wil je nadere informatie ontvangen?